Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ praat met Willem II over Agustien


8 maart 2006 - AZ en Willem II zijn momenteel in onderhandeling over een transfer van Kemy Agustien naar Alkmaar. Deze week zit AZ volgens De Telegraaf al voor de tweede keer om de tafel met Willem II over de transfervoorwaarden. Er wordt gesproken over een transfersom van 500.000 euro. De onderhandelingen zijn opvallend, komend weekend staat in de competitie het duel Willem II-AZ op het programma.


De 19 jarige Agustien mag zich dus verheugen in de belangstelling van AZ, terwijl de traditionele top drie ook al bij Willem II navraag heeft gedaan over de middenvelder van Jong Oranje. Agustien heeft bij Willem II nog een contract tot de zomer van 2007 maar wil de club graag komende zomer al verlaten.

Agustien vorige week in de Voetbal International: 'Dit seizoen toont mij duidelijk aan dat mijn lat niet bij Willem II zal liggen. En niet bij Willem II mág liggen. De club heeft mij een kans gegeven en ik zal altijd een bijzondere band met Tilburg houden, maar ambities zijn mij niet vreemd.'

Naast Agustien zou AZ overigens ook belangstelling hebben in Willem II aanvaller Moussa Dembele. Lasse Nilsson die bij Heerenveen nog een contract heeft tot de zomer van 2009 is juist weer een kandidaat voor de linksbuitenpositie.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!