Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Maarten Martens voor vijf jaar naar AZ'


9 maart 2006 - Maarten Martens spelet volgend seizoen bij AZ, althans daarvan is de zaakwaarnemer van de Belgische middenvelder van RKC Waalwijkt overtuigd. Marcel Brands, algemeen directeur van AZ, geeft aan dat de speler een van de kandidaten is voor volgend seizoen is maar dat er nog geen zekerheid is. Ook RKC Waalwijk ontkent dat er al een akkoord is.


'De clubs zijn er allang uit en als alles met de knie van Maarten goed komt – en dat is eigenlijk wel zeker – kun je er vanuit gaan, dat de handtekeningen ergens in mei worden gezet', aldus de bekende Belgische zaakwaarnemer Jacques Liechtenstein in het Algemeen Dagblad. Volgens Liechtenstein ligt er in Alkmaar een vijfjarig contract klaar voor Martens.

Liechtenstein meldt verder ook nog dat de medische staf bij de collega's van RKC Waalwijk heeft geinformeerd over de blessure van de 22 jarige Martens. Martens scheurde begin februari de buitenband van zijn linkerknie af. 'Daarna heeft onze medische staf één keer contact met RKC gehad over wat er precies aan de hand was', aldus Brands.

Nogmaals Brands in het Algemeen Dagblad: 'Ik vind deze voorstelling van zaken erg optimistisch. Wij hebben nog steeds geen streep onder de naam van Martens gezet, maar we kijken ook naar anderen. Ik wil in dit geval niets overhaasten.'

Volgens de krant moet Maarten Martens bij AZ gaan strijden over de erfenis van Kenneth Perez (naar Ajax) en Barry van Galen (stopt). Het is niet uitgesloten dat AZ nog een speler zal aantrekken.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!