Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Guillou en Dufour weg bij Beveren


9 maart 2006 - Niet Gerald Vanenburg, Gert Kruys of Mark Wotte maar Martin Koopman lijkt de nieuwe Nederlandse trainer te worden van Beveren. Gisteren zette Beveren een streep onder de samenwerking met de Fransman Jean-Marc Guillou die verantwoordelijk was voor de komst van vele Ivorianen. Ook trainer Dufour werd aan de kant geschoven. Assistent Eddy De Bolle is voorlopig hoofdcoach maar Koopman lijkt op korte termijn te worden aangesteld.


Volgens Belgische media waaronder Het Laatste Nieuws zou Martin Koopman een Nederlandse investeerdersgroep met zich meebrengen. De komst van Koopman is vrijwel zeker, het is alleen de vraag of hij direct aan de slag gaat bij Beveren of pas volgend seizoen.

Martin Koopman was in Nederland onder meer trainer van BV Veendam en FC Groningen. De afgelopen jaren was hij voornamelijk in het buitenland actief. Zo werkte hij voor de nationale bond van Congo en ging hij in 2002 samen met Gerard van der Lem aan de slag voor Saudi-ArabiŽ.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!