Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Sonkaya op verlanglijstje Schalke'


2 november 2003 - Volgens de Turkse sportkrant "Fanatik" is Schalke 04 ge´nteresseerd in twee Turkse spelers. Het gaat om Ímer Aktogan van Galatasaray maar ook Roda JC verdediger Fatih Sonkaya. Sonkaya is op dit moment disciplinair geschorst door de clubleiding van Roda JC na een onnodige rode kaart in het uitduel tegen Volendam (2-1 verlies)


Op 14 november, wanneer in Leverkusen de achtste finale van het Europese kampioenschap onder 21 jaar tussen Duitsland en Turkije op het programma staat, zou Schalke met een delegatie afreizen om Sonkaya nader te bekijken. Het bestuur van Galatasaray heeft reeds de contacten met Schalke bevestigd, aldus de Turkse krant. Roda zou nog niet op de geruchten hebben gereageerd. (http://www.rodajcfans.nl/)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!