Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Laurent Delorge tekent vandaag voor ADO Den Haag


9 maart 2006 - Laurent Delorge lijkt vandaag nog een contract tot het einde van het seizoen te tekenen bij ADO Den Haag. Delorge is het met Den Haag al eens over de voorwaarden alleen de FIFA moet nog akkoord gaan met de transfer. Delorge werd onlangs door Anderlecht op straat gezet nadat bekend werd dat Delorge betrokken zou zijn geweest bij de omkoopaffaire.


ADO Den Haag heeft geen problemen met het verleden van Delorge. "Hij is voor ons nog onschuldig," aldus technisch directeur Rob Baan tegenover Het Nieuwsblad. "We nemen wel een ontbindende clausule op in het contract, die Delorge speler af maakt indien hij schuldig blijkt." Baan gaat door: "Maar Eric Gerets maakte toch ook een geweldige carrière bij PSV na die affaire met Standard?"

Laurent Delorge over zijn aanstaande transfer in Gazet van Antwerpen: "Ik wil gewoon weer voetballen. "Ik ben niet in verdenking gesteld, laat staan dat ik veroordeeld ben. Een schorsing kreeg ik ook nog niet, en ik werd nog niet ondervraagd door het bondsparket. Waarom zou ik dan niet weer bij een club kunnen voetballen?"

Overigens had volgens Belgische media ook het Russische Torpedo Moskou concrete interesse."Maar mijn vrouw is een Haagse en ze is zwanger," voegt Delorge nog toe.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!