Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AGOVV wint met 1-0 van TOP Oss


9 maart 2006 - Vandaag stond in de Gouden Gids Divisie 1 duel op het programma. TOP Oss verwelkomde op eigen veld AGOVV Apeldoorn. De ploeg uit Apeldoorn mocht zich uiteindelijk als winnaar kronen doordat Ruud ter Heide de enige treffer van de wedstrijd scoorde. TOP Oss zou het duel eindigen met negen spelers, zowel Kazlauskas als De Vogt kregen een rode kaart.


AGOVV was vandaag de sterkste ploeg in Oss. Na de 1-0 van Ruud ter Heide in de laatste minuut van de eerste helft kreeg het elftal van Stanley Menzo in de tweede helft verschillende mogelijkheden op een tweede goal. Zo trof Gonzalo Garcia Garcia met een stiftbal de lat en miste de Spanjaard ook nog eens in de slotminuut een strafschop. De penalty werd gestopt door middenvelder Dirk Schoofs die noodgedwongen moest keepen nadat doelman De Vogt voorafgaand aan de strafschop een rode kaart had gekregen en TOP geen wissels meer had.

Eerder in het duel was ook al Charles Kazlauskas van het veld gestuurd. De Amerikaanse rechtsback van TOP Oss had zeventien minuten voor tijd een elleboogstoot uitgedeeld aan AGOVV-verdediger Robert van Boxel.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!