Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gabor Babos wil bij NEC blijven


10 maart 2006 - Gabor Babos heeft geen trek meer in een terugkeer naar Feyenoord. Ook de Rotterdammers zien er niets in om de huidige doelman van NEC terug te halen. Feyenoord verhuurt dit seizoen de Hongaarse keeper aan NEC en hoopt de doelman komende zomer te verkopen. NEC is echter vooralsnog niet bereid de gevraagde transfersom te betalen.


Babos hoopt nog altijd op een langer verblijf in Nijmegen. De doelman in dagblad De Gelderlander: ''Het gevraagde bedrag kan niet heel erg hoog liggen, Feyenoord wil tenslotte van me af.'' Feyenoord trok Babos in de zomer van 2004 transfervrij aan van NAC Breda waar hij een aflopend contract had. In De Kuip wist de doelman echter nooit de hoge verwachtingen waaar te maken en verloor hij uiteindelijk de strijd met Patrick Lodewijks.

Ondertussen hoopt Mario Been komende zomer een aantal spelers van Excelsior mee te nemen naar Nijmegen. Van Dieren, Sprockel en Holman hebben een aflopende contract in Rotterdam en zouden dus de overstap kunnen maken. Vooral voor Holman bestaat ook belangstelling van andere Eredivisieclubs.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!