Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht vraagt Auxerre om meer kaarten


2 november 2003 - Er is een stormloop ontstaan op toegangskaarten voor het duel AJ Auxerre FC Utrecht. Gisteren werden na opening van de verkooppunten binnen tien minuten alle 1100 omwisselbiljetten verkocht. FC Utrecht heeft inmiddels al een verzoek ingediend bij de Franse club om meer kaarten.


FC Utrecht schakelde in de eerste ronde van de UEFA Cup het Slowaakse Zilina vrij eenvoudig uit. De ploeg uit de Domstad moest het de thuiswedstrijd doen zonder publiek vanwege de ongeregeldheden van vorig seizoen tegen Legia Warschau. In de uitwedstrijd waren er zodoende ook al een groot aantal fans extra. Nu neemt Utrecht het op tegen het Franse Auxerre met onder meer voormalig Feyenoord speler Bonaventura Kalou. De thuiswedstrijd van aanstaande donderdag is al uitverkocht en nu hoopt FC Utrecht dus op meer kaarten van Auxerre om zodoende in de vraag van haar fans te voorzien. Voor meer informatie zie http://www.forza-utreg.nl/Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!