Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente wint opnieuw onder Van Staa


10 maart 2006 - FC Twente blijft het onder interimcoach Van Staa fantastisch doen. Vandaag won men op eigen veld met 1-0 van NAC Breda. FC Twente blijft door het resultaat meedoen om de plaatsen die aan het einde van het seizoen recht geven op deelname van de playofs. Voor NAC Breda zal dat niet meer het geval zijn. Het elftal van Cees Lok heeft de komende weken de punten hard nodig om niet verder af te zaken.

Vandaag had NAC Breda zeker de eerste helft de meeste aanspraak op de openingstreffer. Het doelpunt viel echter niet. Man of the match werd uiteindelijk FC Twente aanvaller Kenny Bakircioglu, de Zweed scoorde ruim twintig minuten voor tijd de enige goal van de avond. FC Twente kreeg via counteraanvallen voldoende mogelijheden op een tweede treffer maar deze viel maar niet. Zodoende bleef NAC nog lang in de race om minimaal een punt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!