Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Samenwerking tussen NEC en TOP Oss


11 maart 2006 - NEC en TOP Oss gaan met ingang van volgend seizoen samenwerken. Beide teams zijn overeengekomen dat de beste spelers van diverse jeugdelftallen van TOP Oss in Nijmegen in de jeugdopleidingen worden opgenomen. In ruil daarvoor huurt TOP Oss kosteloos een contractspeler van NEC.

De beste speler van de D1, C1, B1 en A1 van TOP Oss vertrekt per ingang van komend seizoen naar NEC. In ruil daarvoor krijgt TOP Oss dus een contractspeler van NEC die zodoende ervaring kan opdoen in de Gouden Gids Divisie. Daarnaast zouden beide clubs ook gaan samenwerken op het gebied van scouting en de medische staf. De intentie van beide clubs is om in de zomer van 2007 de samenwerking verder uit te bouwen.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!