Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax en PSV houden elkaar in stand


11 maart 2006 - Vandaag stond in de Amsterdam ArenA de klassieker tussen Ajax en PSV op het programma. De wedstrijd kende maar weinig hoogtepunten. Ajax kon de meeste aansprak maken op de drie punten. Het duel zou echter eindigen zoals het ook begon: 0-0.


Zeker de eerste helft was nauwelijks het kijken waard. Ajax en PSV wisten de neutrale toeschouwers in de eerste 45 minuten nauwelijks te boeien. De wedstrijd speelde zich af in een veel te laag tempo en ook belangrijk er waren voor beide teams nauwelijks kansen. Pienaar was namens Ajax nog het meest dichtbij terwijl een schot van Timmy Simons (PSV) op de paal belandde.

De tweede helft was dan wel een stuk leuker. Het was echter nog altijd niet het spektakel waar vooraf op was gehoopt. Ajax en PSV hielden elkaar vandaag lange tijd goed in stand. In de laatste 25 minuten greep Ajax zo waar het initiatief. Buiten een schot van Marcus Rosenberg konden de andere schoten PSV doelman Gomes echter nauwelijks verontrusten. Ajax topscorer Klaas Jan Huntelaar werd vandaag eigenlijk niet in stelling gebracht, evenals zijn collega bij PSV Jefferson Farfan.

Door het gelijke spel wordt de titelstrijd waarschijnlijk weer spannender. Feyenoord kan morgen wanneer het op eigen veld wint van RKC Waalwijk tot vijf punten inlopen op koploper PSV. Over enkele weken staat er nog een ontmoeting tussen PSV en Feyenoord in Eindhoven op het programma.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!