Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC verspeelt dure punten in strijd om playoffs


11 maart 2006 - Roda JC heeft in de strijd om de plaatsen die aan het einde van het seizoen recht geven op de playoffs duren punten verspeeld. Op eigen veld kwam men niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Sparta Rotterdam, het team van Wiljan Vloet vorig jaar nog werkzaam als coach bij Roda JC. Sparta speelde nagenoeg de gehele tweede helft met een man minder.


De thuisploeg was vandaag de sterkere ploeg. Toch kon men het overwicht niet omzetten in een voorsprong. Uiteindelijk zou tegenstander Sparta Rotterdam in de tweede helft al snel met tien man komen te staan. Verdediger Schenkel pakte drie minuten in de tweede helft namelijk al zijn tweede gele kaart en moest zodoende vertrekken.

Aanvankelijk leek Roda JC te gaan profiteren van de man meer situatie. Het was namelijk Simon Cziommer die Roda JC na 57 minuten spelen op voorsprong zette. Lang kon Roda daar echter niet van genieten. Enkele minuten later was het namelijk invaller Gudde die namens Sparta de gelijkmaker scoorde. Het duel zou ook eindigen in deze 1-1 stand.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!