Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC vrij eenvoudig voorbij Heracles Almelo


11 maart 2006 - NEC won weer eens. Van de afgelopen vijf duels werden er vier verloren. Vandaag zette het elftal van De Groot vrij eenvoudig Heracles Almelo met 2-0 aan de kant. Al na vier minuten had NEC een 1-0 voorsprong in handen en zou dat niet meer weggeven.


Een bekeken pass van Niedzielan leidde al na vier minuten de treffer van Denneboom in. Hierop liep Heracles Almelo direct achter de feiten aan en van een wedstrijd zou geen sprake meer zijn. Heracles Almelo kon namelijk nauwelijks een vuist maken doordat NEC ze flink onder druk zette.

NEC kreeg kansen op een tweede treffer om de wedstrijd op slot te gooien. Deze bleef uit waardoor Heracles nog altijd mocht dromen van een gelijkspel. Zo schoot Edgar Barreto voor een leeg doel naast en was ook Said Boutahar nog een keer dichtbij de 2-0. Uiteindelijk was het David Jones die na 56 minuten spelen de beslissing bracht door wel te scoren. NEC wint dus weer en blijft strijden om de playoffplaatsen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!