Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord niet langs RKC


12 maart 2006 - Feyenoord is er vanmiddag niet in geslaagd om twee punten op koploper PSV in te lopen. In de eigen Kuip speelde de ploeg van Erwin Koeman met 1-1 gelijk tegen RKC Waalwijk. Wederom mocht Pieter Collen in de basisopstelling beginnen en vervulde Serginho Greene een belangrijke positie op het middenveld. Anthony Lurling was bij RKC centrumspits.

Het geplaagde RKC, dat weer aan moest treden zonder zes geblesseerde basisspelers, wist zich vanmiddag knap te verweren in de havenstad. De Rotterdammers kwamen dan ook enigszins gelukkig op voorsprong. Het was Patrick van Diemen die zijn eigen keeper Rob van Dijk in de 34ste minuut kansloos liet.

Ook in de tweede helft kreeg Feyenoord het niet voor elkaar een doelpunt erbij te maken. De Rotterdammers kregen het hele duel handevol kansen, maar de Waalwijkers bleven overeind en konden blijven hopen met een punt uit Rotterdam te vertrekken. Het was uiteindelijk invaller Ruud Berger die verantwoordelijk was voor de gelijkmaker van de gasten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!