Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse en Utrecht winnen


12 maart 2006 - FC Utrecht heeft goede zaken gedaan door de directe concurrent voor een plaats in de play-offs SC Heerenveen met 2-0 te verslaan. Vitesse wist in het eigen Gelredome met 5-1 van RBC te winnen.

In Stadion Galgenwaard kon alleen de thuisploeg aanspraak maken op de overwinning. De Domstedelingen klopten de Friezen uiteindelijk dankzij goals van Robin Nelisse en Marc-Antoine Fortuné.

Door de winst klimt FC Utrecht naar de vijfde plaats en staat de club vier punten achter Ajax en twee voor op FC Groningen. SC Heerenveen staat nu zevende.

Vitesse heeft ook weer eens gewonnen. De Arnhemmers deklasseerden RBC Roosendaal met 5-1. Mads Junker, Ruud Knol, Youssouf Hersi, Richard Knopper en Fred Benson scoorden voor de thuisploeg. Paul Kpaka deed iets terug voor de bezoekers.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!