Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AGOVV versterkt zich met Engelse middenvelder


13 maart 2006 - AGOVV Apeldoorn heeft zich voor komend seizoen versterkt met de 21 jarige Ben Collett. De Engelsman die enkele jaren deel uitmaakte van de jeugdopleiding van Manchester United tekende bij de Gouden Gids Divisieclub voor drie seizoenen. Het afgelopen seizoen speelde hij voor New Zealand Knights dat uitkwam in de profcompetitie van AustraliŽ ondanks dat de club zelf uit Nieuw Zeeland komt.

,,Ik heb hem al een jaar gevolgdĒ, aldus technisch directeur Ted van Leeuwen op de website van AGOVV. ,,Hij kan op alle posities aan de linkerflank uit de voeten. Ben is een lopende speler die het moet hebben van korte passes. Met hem kun je goed druk naar voren zetten.Ē

Collett is geboren in Manchester en werd in 1993 in de jeugdopleiding van Manchester United opgenomen. In het seizoen 2002/2003 werd hij door de club zelfs uitgeroepen tot jeugdspeler va het jaar. De speler liep in 2004 echter een beenbreuk op, het aflopende contract van Collett werd hierop niet verlengd. De middenvelder koos uiteindelijk voor een avontuur in Nieuw Zeeland om zo uiteindelijk in Nederland terecht te komen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!