Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC Waalwijk aast op Santi Kolk


13 maart 2006 - RKC Waalwijk wil zich deze zomer graag versterken met Santi Kolk, zo kan VoetbalPlus exclusief onthullen. De aanvaller maakt bij FC Zwolle een goed seizoen door. De 24 jarige Kolk wordt gezien als de beste rechtsbuiten van de Gouden Gids Divisie en scoort dit seizoen ook nog eens aan de lopende band. Kolk scoorde tot dusver 15 goals in 26 duels.

De algemeen directeur van RKC Waalwijk, Van der Vegt, is zeer gecharmeerd van de aanvaller. Van der Vegt weet als geen ander wat de kwaliteiten van de aanvaller zijn. Eerder dit seizoen haalde Van der Vegt toen nog in dienst van FC Zwolle de speler namelijk naar de club. Kolk speelde in het seizoen 2001/2002 ook al voor RKC Waalwijk.

Kwaliteit heeft Santi Kolk zeker. De aanvaller moet zich bij een club echter wel goed voelen. Tot dusver heeft de aanvaller al bij zes verschillende clubs in Nederland gespeeld. Kolk begon zijn loopbaan bij ADO Den Haag maar werd al snel opgemerkt door SC Heerenveen. In Friesland kon de aanvaller maar niet doorbreken en speelde op huurbasis voor RKC Waalwijk, ADO Den Haag en FC Den Bosch.

Uiteindelijk contracteerde Excelsior de aanvaller in de zomer van 2004. Mario Been zag het afgelopen zomer bij zijn entree op Kralingen echter niet zitten in Kolk. Besloten werd de aanvaller met FC Zwolle te ruilen voor Lim-Duan. Bij Zwolle maakt Kolk nu een zeer sterk seizoen door en is het ook niet opvallend dat RKC Waalwijk de aanvaller graag wil aantrekken als vervanger voor Benjamin De Ceulaer die terugkeer naar Feyenoord.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!