Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gent ontslaat Jan Olde Riekerink


3 november 2003 - Onze landgenoot Jan Olde Riekerink is ontslagen als coach van AA Gent. De voormalig coach van Jong Ajax stond al langere tijd onder druk bij de Belgische Jupiler League club. Uiteindelijk heeft een combinatie tussen de taalproblemen binnen de selectie en de tegenvallende resultaten voor zijn ontslag gezorgd.


AA Gent staat op dit moment op een negende plaats in de Jupiler League met vijftien punten uit elf duels. Afgelopen weekend speelde men met 0-0 gelijk tegen Lierse. In de afgelopen vier duels werd niet gescoord. Er zou een slechte communicatie zijn tussen de Vlaams sprekende en niet sprekende, zodoende kwam er een ‘integratiemanager’ en moesten de spelers lessen Nederlands volgen. Deze lessen werden echter nauwelijks gevolgd.De ervaren doelman en aanvoerder Fréderic Herpoel weet wel waar het ontslag aan te wijten is, tegenover de Belgische TV 1 Teletekst: “Er is gewoon een gebrek aan interesse voor die lessen. Er wordt liever gebiljart. Na drie sessies kwamen er nog maar twee spelers opdagen. De trainer gaf mij hiervoor de fout, maar wat kan ik hieraan doen? Riekerink wil gewoon niet inzien dat zijn spelers liever andere dingen doen." Olde Riekerink is al weer de vijfde coach in de Jupiler League die is ontslagen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!