Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

TOP Oss gaat door met Hans de Koning


13 maart 2006 - Na afloop van het duel TOP Oss - FC Zwolle volgde nog een persconferentie waar de thuisploeg inging op de toekomst. TOP Oss maakte onder meer bekend dat het in goed overleg de optie lichtte in het contract van trainer Hans de Koning. De oefenmeester is zeker tot de zomer van 2008 verbonden aan TOP Oss. Diens assistent Dirk Heesen verlengde ook zijn contract en zal in 2008 de nieuwe hoofdtrainer van TOP Oss worden.


Heesen, bezig aan zijn vierde siezoen als assistent, heeft bij TOP Oss de zekerheid gekregen dat wanneer hij de cursus coach betaald voetbal haalt hij in 2008 de opvolger van De Koning zal worden.

Naast de invulling van de technische staf maakte TOP Oss ook bekend dat de club aan het einde van het seizoen afscheid neemt van middenvelder Jesper Brocks. Mogelijk dat het ook tot een afscheid komt van Marcel van der Sloot en Dirk Schoofs. Voor Van der Sloot bestaat belangstelling uit de Eredivisie en het buitenland (VFL Bochum). TOP Oss heeft al aangegeven mee te zullen werken aan een eventuele transfer ondanks het nog tot de zomer van 2007 doorlopende contract.

Dirk Schoofs heeft bij TOP Oss een aflopend contract. De Belgische aanvoerder van TOP Oss hoopt op een Eredivisieclub. De 26 jarige middenvelder moet TOP Oss voor 1 april uitsluitsel geven over zijn toekomst. TOP Oss zou de middenvelder graag willen behouden voor de club.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!