Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

KNVB werkt niet mee aan transfer Delorge


14 maart 2006 - De KNVB stemt niet in met de transfer van Laurent Delorge naar ADO Den Haag, zo melden diverse Belgische media. Delorge werd onlangs ontslagen bij Anderlecht nadat hij bekende betrokken te zijn geweest bij het omkoopschandaal rond Lierse SK.


De FIFA had al ingestemd met de transfer, Delorge zat momenteel immers zonder club. De KNVB wilde echter geen medewerking verlenen aan de transfer. In Nederland is er de regel dat een club na de tweede vrijdag van maart geen transfervrije spelers meer kan contracteren. De KNVB wil daar geen uitzondering voor maken.

ADO Den Haag stelde dat de club in degradatiegevaar verkeert en zodoende nog wel spelers mag aantrekken. KNVB vond dit geen geldige reden. Mogelijk dat Delorge nu komende zomer aan de slag gaat in Den Haag. De Belgische aanvaller tekende namelijk voor twee seizoenen voor de club mits er toestemming zou worden verkregen via de KNVB.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!