Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente hoopt op terugkeer Simon Cziommer


14 maart 2006 - FC Twente gaat een poging wagen komende zomer Simon Cziommer opnieuw te contracteren. De Duitse middenvelder genoot zijn jeugdopleiding bij de Tukkers en speelde vier seizoenen in de hoofdmatch van FC Twente. Schalke '04 contracteerde in de zomer van 2003 maar dat werd geen succes. Cziommer werd voor anderhalf jaar gehuurd door Twente van Schalke. Momenteel speelt Cziommer op huurbasis voor Roda JC.


Naast FC Twente wil ook Roda JC de speler graag voor meerdere seizoenen vastleggen. Cziommer heeft een aflopend contract bij Schalke '04 en kan zodoende transfervrij de overstap maken. ‘We hebben nog geen contact met Simon gehad, maar we gaan zeker met hem praten’, aldus technisch-directeur Johan Plageman in Twentsche Courant Tubantia.

Bij FC Twente vertrekt overigens komende zomer de 22 jarige Remko Pasveer. De reservedoelman is het zat om achter Sander Boschker als tweede keus te acteren en wil graag aan spelen toekomen. ‘Ik vertrek definitief, of ik teken bij en laat me dan verhuren.’ FC Twente is volgens TC Tubantia al op zoek naar een nieuwe tweede doelman. De 28 jarige Peter van der Vlag (Cambuur) is volgens de krant een van de kandidaten.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!