Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Marcel Meeuwis naar Roda JC


15 maart 2006 - Huub Stevens kondigde het al aan, op korte termijn zou Roda JC nog een Nederlandse middenvelder contracteren. Het is Marcel Meeuwis. De 25 jarige middenvelder komt over van van een andere club uit de provincie Limburg, VVV Venlo. Meeuwis zal bij Roda JC een contract gaan tekenen voor drie seizoenen.


Meeuwis krijgt zodoende een nieuwe kans in de Eredivisie. De middenvelder stond jarenlang te boek als het grootste talent van Willem II maar wist in Tilburg maar niet door te breken. Uiteindelijk speelde hij in twee seizoenen slechts zes duels op het hoogste niveau. Om ervaring op te doen werd Meeuwis verhuurd aan VVV Venlo die hem in de zomer van 2003 definitief overnam.

De middenvelder heeft komende zomer een aflopend contract en kan dus transfervrij door Roda JC worden overgenomen. Eerder contracteerde Roda JC voor komend seizoen ook al Davy de Fauw (Sparta). In Januari maakte Saeijs (ADO Den Haag) al de overstap naar het Parkstad Limburg Stadion.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!