Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wil Gomes behouden


16 maart 2006 - Het werd al eerder aangekondigdd maar de gesprekken zijn inmiddels begonnen. PSV is met doelman Gomes in gesprek over het mogelijk verlengen van zijn contract. De Braziliaanse doelman staat nadrukkelijk in de belangstelling van Corinthians uit zijn eigen land. Corinthians gesteund door een investeringsmaatschappij zou geen enkel probleem hebben met de clausule van 10 miljoen dollar in het contract van Gomes.

Guus Hiddink in De Telegraaf: "We kijken of we zijn contract kunnen verlengen." De Braziliaanse doelman werd evenals verdediger Alex in de zomer van 2005 door PSV aangetrokken. Beide zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het eerste elftal. Gomes heeft bij PSV nog een contract tot de zomer van 2008.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!