Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Den Bosch en Eindhoven hopen op Van der Weerden


16 maart 2006 - FC Den Bosch en FC Eindhoven hopen komende zomer te kunnen beschikken over de diensten van Chris van der Weerden, zo meldt het Brabants Dagblad. De 33 jarige rechtsback is momenteel actief in de Belgische competitie voor Germinal Beerschot en heeft een aflopend contract. Van der Weerden zou zijn loopbaan graag in Nederland willen afsluiten.

Van der Weerden sprak al met de clubleiding van FC Eindhoven, op korte termijn zal dat ook gebeuren met FC Den Bosch. De rechtsback kwam in zijn loopbaan tot dusver uit voor NEC, Vitesse, PSV, FC Twente. In de zomer van 2004 vertrok hij bij FC Twente om te gaan spelen in de Belgische Jupiler League. In twee seizoenen Germinal Beerschot kwam hij tot dusver uit in zeventien competitieduels.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!