Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC hoopt op Manchester United


17 maart 2006 - NEC had gisteren (donderdag) maar liefst vijf spelers van Manchester United op bezoek. Onder het toeziend oog van de huidige technische staf en de nieuwe coach Mario Been werkte de spelers een trainingsessie af. NEC hoopt komende zomer enkele spelers van Manchester United te kunnen huren.


Donderdag waren doelman Tom Heaton (19), de middenvelders Lee Martin (19) en Souleymane Mamam (20) en de aanvallers Fangzhou Dong (21) en Sylvan Blake (19) op bezoek. Momenteel komen deze spelers uit voor het Belgische FC Antwerp.

NEC huurt momenteel al David Jones van Manchester United en dat is de club erg bevallen. NEC hoopt dan ook Jones te behouden en daarnaast mogelijk ook nog 1 of 2 spelers van Manchester United te huren.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!