Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Beveren hoopt nog altijd op Nederlandse coach


17 maart 2006 - SK Beveren hoopt op korte termijn een Nederlandse trainer aan te stellen. De voorkeur gaat daarbij uit naar Gerald Vanenburg, mocht de oefenmeester bedanken voor de job dan komt Martin Koopman in beeld. 'Ik moet afwachten of Vanenburg wil', aldus Koopman in het Algemeen Dagblad weten.


Vanenburg hoopt komend seizoen in Nederland te kunnen gaan werken zodoende houdt hij voorlopig nog de boot af bij Beveren maar heeft hij nog geen definitief uitsluitsel gegeven. Beveren is op zoek naar een vervanger voor Vincent Dufour die vorige week al werd ontslagen. Het dienstverband van een Nederlandse coach gaat pas komende zomer in. Beveren wil vanaf komende zomer graag weer een Belgische uitstraling krijgen, momenteel spelen over het algemeen Ivorianen in het eltal.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!