Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

EU wil ingrijpen tegen beperkingen 'gokwebsites'


17 maart 2006 - De Nederlandse overheid wacht een rechtszaak wegens de huidige beperkingen voor gokwebsites. De Europese Commissaris McCreevy van Interne Markt heeft dat vandaag aangekondigd in de New York Times. Naast Nederland staan nog vijf andere landen uit de Europese Unie een rechtzaak te wachten.


Naast Nederland handelen volgens McCreevy ook Duitsland, Zweden, Finland, Hongarije en ItaliŽ in tegen de Europese wtten. Mogelijk leidt een aanstaand proeces bij het hof van de Europese hof van Justitue tot een verplichte wetswijziging en een boete. Nederland overweegt Holland Casino het exclusieve recht te geven voor een proef van gokken op internet. Momenteel moeten Nederlanders uitwijken naar illegale of buitenlandse websites.

VoetbalPlus.nl werkt al enige tijd samen met de Unibet groep. Bij Unibet is het onder meer mogelijk om online te gokken op verschillende sportwedstrijden waaronder voetbal. Ook worden er dagelijks tientallen pokertoernooien georganiseerd en is er de mogelijkheid om online te krassen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!