Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Boussata opnieuw op proef bij Sheffield United


3 november 2003 - Dries Boussata is opnieuw uitgenodigd door het Engelse Sheffield United voor een proefperiode. April dit jaar was de aanvaller die zowel uitkwam voor het Nederlandse als wel het Marrokaanse national team ook al op proef bij ‘The Blades’. Sinds zijn aflopende contract bij Excelsior, afgelopen zomer, zit de speler zonder club.


Nu is Boussata dus teruggekeerd naar Bramall Lane om manager Neil Warnock er van te overtuigen hem een contract aan te bieden. Boussata blijft dus hopen op een transfer naar het Verenigd Koninkrijk, vorig seizoen was hij namelijk ook al op proef bij Newcastle United en het Schotse Hearts. Sheffield United speelt in de Engelse First Division.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!