Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Davy Schollen schenkt Vitesse een punt


17 maart 2006 - NAC Breda en Vitesse speelden vandaag in een zeer slecht duel met 2-2 gelijk. Vitesse kwam pas diep in blessuretijd op gelijke hoogte nadat NAC doelman Davy Schollen een hoge bal compleet verkeerd inschatte, Remco van der Schaaf kon hier van profiteren door de bal binnen te koppen en Vitesse zodoende toch nog een punt te bezorgen.


Zowel NAC Breda als Vitesse zijn aan een teleurstellend seizoen bezig. NAC Breda, vooraf bestempeld als een subtopper draait onderin de Eredivisie mee terwijl Vitesse in de middenmoot is terug te vinden. Vandaag was het in het Rat Verlegh Stadion 1 groot foutenfestival tussen beide teams.

Het begon al bij de openingstreffer van Vitesse. Gill Swers kon op rechts eenvoudig opstomen en de bal voorgeven. Richard Knopper was maar liefst 1 van de 3 Vitesse spelers die de voorzet kon binnenschieten. Er was slechts 1 NAC verdediger in de buurt, de jonge maar talentvolle Evander Sno.

NAC Breda herpakte zich echter al snel. Een fout van Dingsdag werd afgestraft. Het was Leonardo die scoorde. De Braziliaanse aanvaller, tussentijds overgekomen van Feyenoord, nam ook de tweede Bredase goal voor zijn rekening en bracht zodoende NAC op voorsprong. Na de tweede goal begon NAC minder te voetballen.

Scheidsrechter Braamhaar speelde in het vervolg van een duel een opvallende rol. Braamhaar gaf na 62 minuten spelen een rode kaart aan Michael Dingdag. Volgens de arbiter had de verdediger van Vitesse de doorgebroken Slot neergehaald. Het was een moeilijke situatie maar op televisiebeelden bleek toch echt dat de verdediger de bal speelde. Braamhaar wilde ook niet van een strafschop weten toen Hersi in zijn eigen zestien opzichtig Leonardo neerhaalde.

Ondanks de rode kaart van Dingsdag wist Vitesse zich te herpakken en was het een aantal malen gevaarlijk. Zo was er een afstandsschot van Theo Janssen wat gevaarlijk was. Uiteindelijk had het in de blessuretijd de hulp nodig van NAC doelman Davy Schollen die dus in de fout ging.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!