Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Frank Demouge naar FC Den Bosch


17 maart 2006 - FC Den Bosch heeft zich voor volgend seizoen verzekerd van de diensten van Frank Demouge. De 23 jarige aanvaller tekende bij de ambitieuze Gouden Gids Divisieclub een tweejarig contract. Den Bosch neemt de aanvaller transfervrij over van FC Eindhoven. Demouge verruilde pas afgelopen zomer zijn jeugdliefde NEC voor FC Eindhoven.


Frank Demouge moest afgelopen zomer vertrekken bij NEC. Het boterde niet met de toenmalige trainer Cees Lok en daarnaast kampte hij met problemen aan de knie. Inmiddels is de aanvaller volledig hersteld. Dit seizoen scoorde hij voor Eindhoven al negen keer in twintig duels. De aanvaller neemt daarmee bijna twintig procent van de complete productie voor zijn rekening ondanks dat hij een groot aantal duels heeft gemist.

Manager voetbalzaken van FC Den Bosch, Fred van der Hoorn: ,,Frank Demouge is een fysiek sterke centrumspits, die doelgericht is. Hij is tevens kopsterk. Frank heeft veel zin om bij ons aan de slag te gaan. Demouge zal nog wel een medische keuring moeten ondergaan.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!