Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV met Corinthians in gesprek over Gomes


18 maart 2006 - Het wordt steeds aannemelijker dat PSV haar Braziliaanse doelman Gomes komende zomer verliest. PSV is inmiddels in gesprek met Corinthians en de investeringsmaatschappij MSI die achter de club zit. Corinthians is bereid de 10 miljoen dollar die in het contract staat van Gomes te betalen.


Hiddink is van mening dat het ‘qua uitstraling en prestaties’ belangrijk is dat Gomes blijft. Hidink in BN De Stem: „Maar ook het zakelijke aspect moet je afwegen. We zijn in gesprek met Corinthians.“ Gomes heeft bij PSV nog een contract tot de zomer van 2008.

De oefenmeester zou volgens BN De Stem zijn contacten met Chelsea en diens voorzitter Ambramovic willen aanwenden om Alex voor de club te behouden. Hiddink in BN De Stem: „Alex is een belangrijke speler, die het hier goed naar zijn zin heeft en een prachtig stempel op de club heeft gezet. Het zou een goede zaak zijn als hij bij PSV blijft,“ Volgens de krant is ht kopen van Alex ook een optie.

Er wordt ook al gesproken met André Ooijer en Eric Addo over nieuwe verbintenissen. Ooijer heeft een contract aangeboden gekregen om voor enkele seizoenen bij te tekenen. De verdediger heeft nog een contract tot de zomer van 2007. Voor Eric Addo ligt er een nieuw 1-jarig contract klaar. De verdediger heeft komende zomer een aflopend contract in Eindhoven.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!