Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Regillio Vrede weg bij TOP Oss


18 maart 2006 - Regillio Vrede vertrekt aan het einde van het seizoen bij TOP Oss. De 33 jarige verdediger speelt sinds oktober 2004 voor de Gouden Gids Divisieclub maar kwam dit seizoen door een hamstringblessure nog niet in actie. Momenteel is ervaren verdediger weer helemaal fit toch denkt TOP Oss niet aan een langer dienstverband. Vrede is momenteel als amateur aan TOP Oss verbonden.


Volgens de website van Regillio Vrede (www.regilliovrede.nl) is het nog onbekend wat de speler na afloop van dit seizoen gaat doen. De verdediger speelde eerder voor RKC Waalwijk, Roda JC, het Griekse Iraklis Thessaloniki en FC Groningen.

Eerder werd ook al duidelijk dat er voor Ferrier en Zuurman geen toekomst is in Oss. Ondanks dat het duo in Oss nog een contract heeft tot de zomer van 2007 zal TOP Oss meewerken aan een transfer. Beide spelers konden dit seizoen niet voor langere tijd een basisplaats verkrijgen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!