Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heracles pakt belangrijke punten tegen Willem II


18 maart 2006 - Willem II zal na afloop van het seizoen via de play offs moeten proberen degradatie te vermijden. Vandaag verloor het team van Zwamborn in Almelo met 1-0 van Heracles Almelo en zo lijkt het bijna onmogelijk om de play offs nog te ontlopen.


Heracles Almelo moest de afgelopen acht duels wachten op een zege, langzaamaan zakte het elftal van Peter Bosz steeds verder richting de onderste plaatsen. Vandaag pakte het weer eens drie belangrijke punten. Al na acht minuten was het Mika Nurmela die de enige treffer van het duel voor zijn rekening nam.

In de tweede helft was er sprake van een klein offensief van Willem II. Toch konden de Tilburgers niet echt gevaarlijk worden. De beste kans was zelfs voor Tamerus die zijn inzet op de lat zag belanden. Het kwam zelfs met een man minder te staan nadat Frank van der Struijk de doorgebroken Thijs Sluijter had neergehaald.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!