Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bruggink bezorgt Heerenveen drie punten


18 maart 2006 - SC Heerenveen behoudt de aansluiting. Het won vandaag in eigen huis met 2-1 van RKC Waalwijk. De Brabanders die konden terugkijken op een goede eerste competitiehelft zijn na de korte winterstop ver teruggezakt. Inmiddels is het team van Adri Koster terug te vinden op een tiende positie op de ranglijst.


De zege van SC Heerenveen kwam pas laat tot stand. Arnold Bruggink scoorde namelijk pas in de laatste minuut van de reguliere speeltijd de 2-1. Eerder al was Bruggink dichtbij een goal geweest. Zo voorkwam de kruislat dat hij scoorde via een vrije trap en werd een doelpunt van de aanvaller afgekeurd.

RKC Waalwijk was in de eerste helft de betere ploeg, terwijl Heerenveen dat in de tweede drie kwartier was. Dominique van Dijk opende namens RKC Waalwijk de score ('36) in de eerste helft. In de tweede helft tekende Pranjic voor de gelijkmaker. Uiteindelijk werd het duel dus beslist door een onhoudbare vrije trap van Arnold Bruggink.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!