Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV pas laat langs NEC


18 maart 2006 - PSV wist vanavond Raymon van Emmerik, doelman van NEC, maar niet te passeren. Het elftal van Guus Hiddink hield zodoende lange tijd NEC in de wedstrijd. Uiteindelijk pakte PSV in de slotfase toch nog de volle buit na een vrije trap van wie anders dan Jefferson Farfan.


Na een saaie openingsfase waar beide teams elkaar in evenwicht hielden trok PSV het spel langzaam naar zich toe. Kansen waren er al snel te noteren, doelpunten bleven echter achterwege. Doelman Van Emmerik bleef eenvoudig op de been op inzetten van onder meer Vennegoor of Hesselink, Simons en Alex.

Uiteindelijk viel de beslissing een kwartier voor tijd. Het was Farfan die via een vrije trap zijn achttiende treffer van dit seizoen binnenschoot. In de slotfase was Grot met een hakbal nog dichtbij de gelijkmaker. PSV hield via een goede redding van Gomes echter stand en pakte opnieuw drie punten waardoor de titel weer wat dichterbij is gekomen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!