Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van den Bergh bezorgt Utrecht drie punten


19 maart 2006 - FC Utrecht boekte vandaag een knappe 1-0 zege op het Kasteel tegen Sparta Rotterdam en behoudt zo een knappe vijfde positie op de ranglijst. Een positie die aan het einde van het seizoen recht geeft op het spelen van play offs voor de voorronde van de Champions League. Dave van den Bergh scoorde na 26 minuten de enige treffer van het duel.


Bij Sparta mogen ze na vanmiddag weer langzaamaan naar beneden gaan kijken. De komende weken zijn de punten hard nodig voor het elftal van Wiljan Vloet. Sparta heeft evenveel punten (28) als de nummer zestien ADO Den Haag, de Rotterdammers hebben echter een beter doelsaldo. Aan het einde van het seizoen zal de nummer zestien deelnemen aan de play offs om degradatie te vermijden.

Vandaag viel de beslissing op het Kasteel al na 26 minuten. Dave van den Bergh, die aan het einde van het seizoen FC Utrecht zal verlaten om in Amerika te gaan voetballen, scoorde de enige treffer.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!