Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente ontsnapt aan verlies in Roosendaal


19 maart 2006 - FC Twente is vandaag ontsnapt aan een blamage in Roosendaal. Lange tijd keek het elftal van de tot dusver zeer succesvolle interimcoach Jan van Staa in Roosendaal tegen een 1-0 achterstand aan. Uiteindelijk zou RBC niet voor de tweede keer dit seizoen gaan winnen. Kennedy Bakircioglu redde zes minuten voor tijd een punt voor de Tukkers.


RBC Roosendaal opende vandaag zeer sterk. Het kwam zelfs al na zes minuten op een 1-0 voorsprong. Ebou Sillah omspeelde doelman Remko Pasveer en de Gambiaan schoof de bal daarna eenvoudig in het Twente doel. Lange tijd hield RBC Roosendaal stand tegen FC Twente, het kreeg zelfs nog meer kansen op een treffer.

Een tweede doelpunt voor RBC bleef uit. Langzaam herpakte FC Twente zich maar kreeg geen grote mogelijkheden. De aanvalsdrift van RBC werd echter wel beteugeld. Uiteindelijk pakte FC Twente zes minuten voor tijd een punt. Kennedy Bakircioglu kreeg de bal voor zijn voeten en wist RBC doelman Volders wel te passeren. De degradatie van RBC is zo weer een stapje dichterbij gekomen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!