Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV rekent op komst Hans Vonk


21 maart 2006 - Hans Vonk lijkt de nieuwe tweede doelman van PSV te gaan worden. Op de website van PSV spreekt Guus Hiddink vertrouwen uit in de komst van de ervaren doelman. Vonk moet komende zomer vertrekken bij Ajax, zijn contract wordt niet verlengd. In Eindhoven moet hij de vertrekkende tweede doelman Zoetebier vervangen. "We zitten in een laatste fase", aldus technisch Directeur en coach Guus Hiddink op PSV.nl


Hiddink op de persconferentie, voor het Gatorade Cup duel van morgen tegen AZ: "Er zijn gesprekken gaande met Hans Vonk. Op niet al te lange termijn zal er uitsluitsel komen. Zuid-Afrika is voor hem inderdaad ook een optie, maar wij zijn met hem in een laatste fase. Ik denk dat hij naar PSV komt."

Vonk speelde in het verleden voor RKC Waalwijk, FC Wageningen en FC Den Bosch. De doelman, geboren in Zuid Afrika hield het echter het langs uit bij SC Heerenveen waar hij maar liefst acht seizoenen onder de lat stond. In de zomer van 2004 ging hij aan de slag bij Ajax om daar als reservedoelman te fungeren. In twee seizoenen Ajax speelde hij 26 competitieduels.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!