Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Concrete interesse Roda JC in Marcel de Jong


21 maart 2006 - Roda JC heeft zich bij Helmond Sport gemeldt voor Marcel de Jong. De Limburgse club hield de Canadese jeugdinternational al enige tijd in de gaten. De Jong staat open voor een overgang naar Roda JC. Eerder contracteerde Roda JC al een andere middenvelder uit de Gouden Gids Divisie, Marcel Meeuwis zal komende zomer overkomen van VVV Venlo.


"Ze hebben zich inderdaad gemeld", zegt 19 jarige De Jong in het Algemeen Dagblad. "Ik weet echter nog niet wat Helmond Sport wil, ik heb immers nog een doorlopend contract. Bovendien wil ik me eerst richten op het huidige seizoen." De Jong heeft bij Helmond Sport nog een contract tot de zomer van 2007.

Helmond Sport zou het lopende seizoen graag willen afwachten voordat het gaat onderhandelen met Roda JC over de transfervoorwaarden van De Jong. De middenvelder genoot zijn opleiding bij PSV maar vertrok in de zomer van 2004 naar Helmond Sport. Vorig seizoen speelde hij al 14 duels, dit seizoen is hij een vaste waarde. De Jong speelde tot dusver al 47 duels en zes goals scoorde.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!