Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw speler van Argon naar Gouden Gids Divisie


21 maart 2006 - Opnieuw maakt een speler van hoofdklasser Argon de overstap naar een Gouden Gids Divisie club. Afgelopen week werd al bekend dat zowel Barrantes als Krimp de overstpa zullen maken van Argon naar FC Omniworld. Vandaag maakte Stormvogels Telstar bekend een mondeling akkoord te hebben bereikt met Brahim Aoulad Lfadil.


Brahim Aoulad Lfadil speelde eerder al voor de amateurafdeling van Stormvogels Telstar. Vanaf de C-jeugd speelde hij voor AZ, uiteindelijk vertrok hij daar afgelopen zomer om aan de slag te gaan bij Argon. Als aanvallende middenvelder pakt hij regelmatig zijn doelpunten mee. Lfadil moet nog medische worden gekeurd daarna wacht hem een contract van twee seizoenen bij Stormvogels Telstar. De club heeft een optie voor nog eens een seizoen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!