Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC Waalwijk hoopt op talentvol duo


22 maart 2006 - RKC Waalwijk wil zich voor komend seizoen versterken met een tweetal talentvolle spelers. Het gaat om Dylan Hughes en Aldin Peljto. Beide spelers speelden al eerder meer in een oefenduel. Hughes speelt op dit moment voor het Duitse Regensburg en kwam eerder uit voor Kaiserslautern en Peljto speelt momenteel in de A-jeugd van PSV.

Volgens het Brabants Dagblad wordt de Canadese middenvelder Hughes gezien als een versterking voor de breedte. De 21 jarige middenvelder heeft een aflopend contract bij Jahn Regensburg, dat uitkomt in de Regionalliga sud.

De 18 jarige Peljto maakt al zeven jaar deel uit van de jeugdopleiding van PSV en is toe aan een nieuwe uitdaging. De Nederlander met Bosnische roots, zou volgend seizoen in het beloftenteam van RKC moeten beginnen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!