Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vijf spelers weg bij Feyenoord


22 maart 2006 - De grote schoonmaak van Feyenoord die in januari werd gestart gaat door. Komende zomer zullen opnieuw een groot aantal spelers Feyenoord moeten verlaten. Vandaag maakten de Kuipbewoners bekend de opties in de contracten van een vijftal spelers niet te lichten waardoor deze komende zomer transfervrij kunnen vertrekken. Bij de spelers horen onder meer Amerikaans international Cory Gibbs en middenvelder Edwin de Graaf.


Momenteel worden zowel Cory Gibbs als Edwin de Graaf door Feyenoord verhuurd aan ADO Den Haag. Gibbs maakte in januari de overstap naar Den Haag en kwam door een blessure nog niet aan spelen toe, zijn entree laat echter niet lang op zich wachten zo is de verwachting. De Graaf speelde dit seizoen al achttien duels voor ADO Den Haag, de club zou de speler graag komend seizoen onder contract willen hebben.

Naast het al eerder genoemde tweetal komt er ook een einde aan het verblijf van de Chileense international Kike Acuņa en van de jonge Zweden Labinot Harbuzi en Ajsel Kujovic. Acuņa wordt de afgelopen twee seizoenen al door Feyenoord verhuurd. Vorig seizoen aan Universidad Catolica uit Chili en dit jaar aan RBC Roosendaal. Bij de nummer achttien van de Eredivisie speelde hij tot dusver 21 competitieduels.

Er wordt dus ook afscheid genomen van twee jonge Zweden. De 19 jarige Labinot Harbuzi en de eveneens 19 jarige Ajsel Kujovic kwamen als grote talenten naar Nederland. Harbuzi komt dit seizoen op huurbasis uit voor Excelsior waar hij tot dusver negen duels speelde, sinds eind december kwam hij echter niet meer in actie. Aanvaller Kujovic maakt deel uit van de selectie van Jong Feyenoord.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!