Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Laurent Delorge voor drie jaar naar ADO Den Haag


22 maart 2006 - ADO Den Haag heeft vanmiddag op een persconferentie bekendgemaakt dat het een overeenkomst heeft bereikt met de Belgische middenvelder Laurent Delorge. De middenvelder tekent een driejarig contract wat komende zomer zal ingaan. Delorge werd onlangs door Anderlecht ontslagen nadat hij een rol zou hebben gespeeld in het omkoopschandaal rond Lierse SK.


Laurent Delorge kwam eerder uit voor het Engelse Coventry. Al in 1998 stond hij in Engeland onder contract, maar zijn debuut kwam pas in 2001. Een jaar later vertrok hij naar Lierse SK waar hij uitgroeide tot een van de smaakmakers van de Belgische competitie, het was dan ook niet opvallend dat Anderlecht aanklopte. Delorge speelde tot dusver 104 competitieduels en kwam daarin 13 maal tot scoren.

Het lijkt een opvallende overstap. De 26 jarige Delorge was en is bij onze Zuiderburen nog steeds een aansprekende naam. Een overstap naar ADO Den Haag lijkt dan ook een verrassing. De vrouw van Delorge komt echter uit Den Haag. Vorige maand blokkeerde de KNVB een overgang van Delorge naar Den Haag, de transfermarkt voor spelers zonder club was gesloten.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!