Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Aanvaller PSV genoemd in Belgisch omkoopschandaal


23 maart 2006 - Archie Thompson, momenteel op huurbasis spelend voor PSV, wordt genoemd in het Belgisch omkoopschandaal. De Australische aanvaller speelde een aantal seizoenen in de Jupiler League voor Lierse SK. In het middagjournvaal van de VRT op de zender En werd het volgende gemeld: "Via onze bronnen zouden naast de al eerder genoemde Yves Van Der Straeten en Igor Nikolovski nu ook Hasan Kacic en Archie Thompson genoemd zijn in de zaak", luidde het.

De voorzitter van Lierse SK, de heer Leo Theyskens bevestigde voor de camera's van de VRT dat er nieuwe namen waren genoemd en dat ook deze spelers bij voldoende bewijs worden ontslagen. Eerder moesten onder meer Laurent Fassotte, Cliff Mardulier en hulptrainer Patrick Deman al vertrekken bij de Belgische club.

Doelman Van Der Straeten en de Kroatische verdediger Hasan Kacic spelen ook dit seizoen nog bij Lierse terwijl Nikolovski en Thompson afgelopen seizoen vertrokken. De spelers zouden een rol hebben gespeeld in het 7-0 verlies van Lierse tegen La Louvire.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!