Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Samenwerking Vitesse en Chelsea


24 maart 2006 - In het diepte geheim zijn Vitesse en Chelsea in het gesprek over een samenwerking. De voorbije weken sprak voetbalmanager Jan Streuer van Vitesse diverse malen met Frank Arnesen, verantwoordelijk voor het aan- en verkoopbeleid van Chelsea, de Nederlandse scout Hans Gillhaus en hoofd jeugdopleidingen Neil Bath.


"De samenwerking is op basis van onze goede relatie. Als die mensen vertrekken, kan het zo afgelopen zijn. Er wordt ook niks op papier gezet", reageerde Streuer gisteravond tegenover De Telegraaf. Twee weken geleden bekeek Streuer en financier Herman Veenendaal al een competitieduel van het tweede elftal van Chelsea om het niveau te beoordelen. "Het is op dit moment niet duidelijk welke spelers in aanmerking komen omdat er nog spelers vertrekken. Ook zal Chelsea nieuwe spelers aantrekken."

Vitesse moet geen Nederlands filiaal worden van Chelsea, zo benadrukt Streuer. "Wij kijken alleen naar versterkingen en niet meer dan een of twee spelers. Wij huren niet graag omdat je toch vooral voor de andere club bezig bent. Vitesse wordt ook geen filiaal van Chelsea. Wij willen onze eigen spelers opleiden."

"Het kan heel interessant zijn. Je moet vooral denken aan jonge twintigers, spelers die nog moeten rijpen. Bij een club als Chelsea is het niveau zo hoog dat die spelers voor ons een versterking kunnen zijn."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!