Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Excelsior officieus kampioen


24 maart 2006 - Volgende week valt de beslissing in de Gouden Gids Divisie. Koploper Excelsior heeft met twee duels te gaan een voorsprong van zes punten op nummer twee VVV Venlo. Beide teams ontmoeten elkaar volgende week vrijdag in Rotterdam. Vandaag leek Excelsior de titel al binnen te halen, VVV Venlo wist echter in de blessuretijd alsnog van FC Den Bosch te winnen.


Stormvogels Telstar - Excelsior 0-1 (0-1)
De spelers van Excelsior vierden al feest. Het kampioenschap leek binnen. Excelsior had immers met 1-0 gewonnen van Stormvogels Telstar. Van Dieren scoorde na zes minuten spelen de enige treffer van de wedstrijd. Met nog twee duels te gaan en een voorsprong van zes punten is Excelsior al officieus kampioen.

VVV Venlo - FC Den Bosch 1-0 (0-0)
VVV Venlo moest vanavond winnen om in de titelstrijd te blijven. Het trof met FC Den Bosch dat hoopt op de playoffs een taaie tegenstander. Uiteindelijk werd de zege pas in de blessuretijd zeker gesteld. Het was Dirk-Jan Derksen die VVV voorbij Den Bosch bracht.

Helmond Sport - FC Volendam 4-2 (2-2)
Helmond Sport is de nieuwe nummer drie van de Gouden Gids Divisie. Het elftal van Ruud Brood won van FC Volendam wat zodoende van plaats wisselt met Helmond. Bij rust was er nog een 2-2 stand. Door goals van Calabro en Bridji wist Helmond Sport toch de drie punten te pakken.

Overige uitslagen
FC Emmen - FC Dordrecht 2-5 (2-2)
Fortuna Sittard - FC Eindhoven 1-2 (0-2)
Cambuur Leeuwarden - Veendam 4-1 (2-1)
FC Zwolle - Haarlem 1-0 (1-0)
TOP Oss - MVV 3-1 (3-0)
FC Omniworld - De Graafschap 3-3 (1-1)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!