Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Westerveld hoopt op terugkeer naar Nederland


25 maart 2006 - Sander Westerveld staat open voor een terugkeer naar Nederland. De doelman, momenteel onder contract bij Portsmouth, is komende zomer transfervrij en ziet wel iets in een overgang naar Feyenoord of PSV. Tegenover AD Sportwereld verklaarde de doelman dat hij een club hoopt te vinden waar hij het plezier in het voetbal weer terug kan vinden.


“Ik wilde eerst graag in Engeland blijven. Maar nu denk ik daar toch iets anders over. Als Feyenoord komt, ga ik er zeker over na denken. Ik ben de laatste paar jaar topfit geweest. Bij Real Sociedad heb ik een keer, midden in de Champions League, mijn pink gebroken. Dat is alles aan blessures. Ik ben 31 en ik barst nog van de ambitie.”

“Mannen als Van der Sar en Lehmann, maar ook Lodewijks bij Feyenoord, vormen een bron van inspiratie voor mij. Als ik zie wat die nu presteren op hun leeftijd, dan weet ik dat de aankomende seizoenen nog prachtig kunnen worden,” aldus Westerveld.

Westerveld keepte in het verleden voor Vitesse, Liverpool en Real Sociedad. De afgelopen jaren belandde hij bij zowel Mallorca als Portsmouth op de bank. Onlangs werd hij nog voor een maand verhuurd aan Everton waar hij twee duels in de Premiership speelde.



Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!