Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oscar Moens en Martijn Reuser weg bij Willem II


25 maart 2006 - Willem II neemt aan het einde van het seizoen afscheid van een viertal spelers. De aflopende contracten van Oscar Moens, Martijn Reuser, Jos van Nieuwstadt en Hans Denissen zullen niet worden verlengd. Bij Moens en Reuser gebeurde dat op eigen verzoek. Beide spelers willen graag elders aan de slag.


Zowel Moens als Reuser werden in de zomer van 2004 door Willem II aangetrokken en waren direct basisspelers. Dit seizoen kwam het duo veel minder in actie door verschillende blessures. De 26 jarige Van Nieuwstadt is al bezig aan zijn achtste seizoen in de selectie van Willem II en speelde tot dusver 137 competitieduels voor de Tilburgers. De 22 jarige Denissen speelde in drie seizoenen in totaal 26 competitieduels over het algemeen als invaller.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!