Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bas Roorda voor drie seizoenen naar Groningen


4 november 2003 - Bas Roorda keert volgend seizoen terug in het Oosterpark. De 30-jarige doelman tekent bij FC Groningen een contract voor drie seizoenen. Tussen 1988 en 1996 speelde Roorda ook al voor Groningen. De afgelopen seizoenen stond Roorda onder contract bij Roda JC waar hij aan het einde van het seizoen een aflopend contract had en dus transfervrij zla zijn komende zomer.


Roorda werd geboren op 13 februari 1973 te Assen en speelde tot op heden 182 wedstrijden in de Eredivisie. Roorda is afkomstig uit de jeugdopleiding van FC Groningen. In 1988 kwam hij van LTC uit Assen naar FC Groningen, waar hij 26 wedstrijden in het eerste elftal speelde. Na zeven seizoenen bij Groingen, waarvan de laatste vier jaar deel uit makend van de eerste selectie, vertrok Roorda naar NEC.

Bij de Nijmeegse club speelde Roorda vier seizoenen en 127 duels. Momenteel is hij bezig aan zijn vierde seizoen bij Roda JC. Aan het einde van dit seizoen loopt zijn contract af. Bij Roda JC kwam hij dit seizoen nog niet in actie in een competitieduel. In de drie voorgaande seizoenen keepte Roorda 29 keer voor Roda JC. (FCGroningen.nl)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!