Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nog geen concrete interesse topclubs in Cziommer


29 maart 2006 - Er is nog geen concrete belangstelling van Nederlandse topteams of clubs uit de Engelse premiership in Simon Cziommer, zo meldt zijn zaakwaarnemer Romeo Zondervan vandaag in het Algemeen Dagblad. Maandag lekte uit dat onder meer Feyenoord, Ajax en het Engelse Fulham meer dan gewone belangstelling hebben in de Duitse middenvelder die momenteel op huurbasis voor Roda JC speelt.


"FC Twente en nog enkele andere eredivisieclubs willen Simon. Er gaan geruchten dat er Engelse clubs in hem ge´nteresseerd zijn, maar die hebben zich nog niet bij ons gemeld. Topploegen uit Nederland overigens ook nog niet", aldus Romeo Zondervan in het Algemeen Dagblad.

Gisteren (dinsdag) vond er overigens een gesprek plaats tussen Roda JC en Cziommer. De Limburgse club huurt de speler sinds de verkorte winterstop van Schalke '04. Komende zomer heeft Cziommer een aflopend contract en Roda JC wil de speler dan ook graag langer aan zich binden.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!